Nädalavahetuse hommikuks võiks küpsetada midagi maitsekat ja natuke vürtsikat, lisage juurde kala ja juustu ning maitsev lõpptulemus ongi käes.
- 450 g võiga lehttainast
- 1 punane sibul
- 1 konserv Tuunikalatükid õlis
- 1 dl Treppoja Sahvri Teravat tšillikastet
- 3 -4 tl Treppoja Sahvri Mädarõika äkist
- 2 dl riivitud juustu
- Kaunistuseks: päevalilleseemneid
Sulata lehttainas külmkapis. Lõika lehttaignaplaadid kolmeks. Haki või viiluta sibul õhukeselt, sega juustu, tuunikala, mädarõika äkise ja tsillimaiusega. Tõsta nelinurgad muffinipanni pesadesse, jaga täidis sisse ja puista peale päevalilleseemneid. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 7-10 minutit või kuni pirukad on kaunilt kuldpruunid.