Tortiljapitsad terava tšillikastmega

Kui armastad natuke teravust toidu sees ja väga pikalt hommikuti maitsva eine jaoks vaeva näha ei viitsi, siis need särtsakad pitsad on just Sulle! Sobivad ideaalselt muidugi ka niisama vahepalaks, eelroaks või veini kõrvaseks.

  • 2 pitsa tortiljat
  • 150 g Merevaiku
  • 4-5 sl Treppoja Sahvri Teravat tšillikastet
  • 2 dl riivitud juustu (väga hea on siia Västerbottensost)
  • 50 g valgehallitusjuustu ( võib ka ära jätta)
  • 1 kuhjaga  dl röstsibulat

Määri tortiljale Merevaiku, tõsta lusikaga tsillikastet. Puista üle riivitud juustuga ja laota soovi korral veel peale paar viilu valgehallitusjuust. Puista peale ka röstsibulad ja küpseta  ahjus 225 kraadi juures 5 minutit või kuni juust on sulanud ja pitsa kaunilt kuldkollane. Toimi samuti ka teise pitsaga.

Ostukorv
Scroll to Top