Täidetud paprikad teravate surtsakatega

Sügiseste mahlaste paprikate ajal oleks patt jätta seda mahlast köögivilja tarbimata.

Seega sai ports paprikaid puhastatud, täidiseks hakkliha, riis, hulgaliselt ürte, hapukoor, küüslauk-sibul, surtsakas Treppoja Teravat tšillikastet, paprikad küpsetusvormi ja ahju. Ahi parajale kuumusele ja aega niipalju kuni kaunad pealt krimpsu hakkavad tõmbuma. Küpsetusvormi põhja tasuks ka veidi vedelikku valada ja serveerimisel peale panna hapukoort.

Aga mis peamine!

Parim lisand on Treppoja teravad maiused, eriti Terav tšillikaste ja Tuline rabarberikaste. Teravad maiused annavad mahedale roale mõnusa särtsu ja sunnivad üha järgmist ja järgmist paprikakauna taldrikule tõstma.

Ostukorv
Scroll to Top