Juusturulle on lihtne valmistada ja maitsevad alati väga hästi. Kui lisada kõrvitsa-mädarõikamaiust, saab hästi mahlased rullid ning kui lisada Teravat tšillikastet, saab mahlased ja terava maitselised rullid.
Vaja läheb:
- 500 g pärmilehttaigent
- 200 g riivjuustu
- veerand purki kõrvitsa-mädarõikamaiust
- veerand purki teravat tšillimaiust
- peotäis seesamiseemneid
- 1 muna määrimiseks
Lehttaigen tasub tunduvalt varem sulama võtta, et ta juba otsast kerkima hakkaks. Raputa seesamiseemneid küpsetuspaberile ja rulli seal peal taigen lahti, määri pool kõrvitsamaiusega ja teine pool tšillimaiusega, siis laota riivjuust. Keera rulli ja lõika 2 cm laiused jupid, tõsta ahjuplaadile ja jäta kerkima. Kui on parajalt suureks kerkinud, määri munaga ja küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 10-15 minutit.
Maheda maitselise kõrvitsa-mädarõikamaiusega saiad on laste suured lemmikud ja natuke teravamad tšillikastmega saiad meeldivad kõigile teistele!
Kiire, lihtne ja ülihea amps garanteeritud!