Nagu eile karta oli läks täna jälle kokkamiseks. Kenake forelli filee tuli ju ära süüa! Ja appi tuli järjekordne leid interneti toidunikerdiste hulgast. Lehttainas sai võetud aluseks ja laiemaks-õhemaks rullitud, sellele peale kalafilee. Maitsestasin soola, pipraga ja sortsu teryaki kastet ka. Nüüd tuli täidise aeg. Selleks praadisin sibulat ja riivitud porgandit, muidugi jälle sool-pipar lisaks ja kogu see kupatus kalafileele, alla veel õhuke kiht majoneesi.
Siis lõikusin kalaäärse taigna ribadeks ja põimisin üle kala risti rästi. Saba oli keeruline meisterdada ja nii see jäigi selline tömp. Üleüldse meenutas välimus rohkem hüljest või morska! Lootsingi pigem maitsele kui välimusele.
Ja ei tulnud pettuda, väga hää kukkus välja! Vaatamata sellele, et unustasin täidisesse lisada hallitusjuustu, et unustasin järjekordselt osta värsket salatit ja et ei saanud tarbida kõrvale head veini kuna täna minul uks autosõit veel ees!