Menu kirjastuse Sahvri sarjast ilmus 2014.aasta suvel meie esimene oma tehtud kokaraamat “Hoidised. Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine…”.
Raamatusse olen kogunud kokku meie pere lemmikud, omad mälestused lapsepõlvest ning põnevad uued ideed, mis edaspidi kindlasti päris sageli meie keldris või külmkapis olema hakkavad. Kuna toormaterjal on tänasel päeval saadaval pea aastaringi, siis ei pea sugugi kõike sügisel valmis tegema, eriti kui jahedat keldrit pole ja külmkapp väike on. Raamatust leiab palju retsepte, mida võib nädalavahetusel valmistada ja siis järgneva nädala-paari jooksul tarbida. Kõik ikka selleks, et perenaise elu argiõhtul kergem oleks ning perel maitsev ja tervislik toit laual oleks.
Julget katsetamist ja häid maitseelamusi!
PS! Suured tänud raamatu toimetajale Eva Merele ja kaunite fotode autorile Tuuli Mathisenile.