Kerge ja lihtne. Olemas kasulik kala, tervislik spargel, maitsvad krevetid ja toitev kartul, kõike mõõdukalt ja parasjagu.
- terve beebiforell või filee
- krevetid
- mõned värsked kartulid
- paar vart värsket sparglit
- võid
- meelepärast maitserohelist: till, rosmariin, koriander
- Tšillist apelsinikastet
- oliiviõli
- valget veini
Esmalt pista kalale kõhtu võitükikesed, maitsesta soola, pipra, koriandri ja apelsini-tšillimaiusega, jäta mõneks ajaks marineeriuma ning küpseta siis 200 kraadi juures 20 minutit.
Pese värsked kartulid, tõsta ahjupannile, piserda üle oliiviõliga, lisa soola ja rosmariini ning küpseta ahjus.
Krevettide valmistamiseks lase pann kuumaks, lisa õli ja või, lase sulada ning kalla juurde krevetid. Krevetid vajavad väga lühikest küpsemisaega, muidu kipuvad kummiks kätte minema. Kui juba ühelt poolt võtavad tooni, keera ringi, küpseta teiselt poolt samuti, maitsesta soolaga ning lisa paar supilusikat Tšillist apelsinikastet.
Valmis krevetid tõsta pannilt ja valmista samal pannil kaste. Järelejäänud põhjale lisa valget veini ja köögivilja puljongit ning keeda kokku, enne serveerimist klopi kastmele sisse mõned külmad võitükid.
Spargel tõsta paariks minutiks keevasse vette, maitsesta soola-pipraga ja serveeri!