

Treppoja Sahver – kodune maitse ja tuline särts purgis!
Kõik algas üsna juhuslikult – nagu paljud head lood ikka. Age ja Tõnis, kunagised „teeme-midagi-head“ tüüpi kodukokad, kolisid oma Tallinna melust välja ja avastasid end keset rohelust, linnulaulu ja… lõputuid ideid. Treppoja maakodu inspireeris ja aeg oli juba ammu mõeldud ning unistatud oma ettevõtluseks küps!
Ideed, katsetused, kiitvad sõnad, rõõmsad kliendid – aeg tegutseda!
Kõige esimene vürtsmoos (Tšillimaius) keedeti katsetamise rõõmust. Teine juba väikese uhkusega. Kolmandaga oli selge: „Teeme oma sahvri.“ Suure algustähega – Treppoja Sahvri.
Selgus, et neil on ninad hea maitse peale – mitte lihtsalt magus või soolane, vaid just see õige särts, mis paneb silma särama ja keele tantsima. Nii saidki purki tulised tšillikastmed, magusad moosid, erinevad hoidised ja isegi vanaemade lemmikud modernses kuues. Kõik käsitööna, valminud suure südame ja säraga ning ainult need maitsed, mis endalegi meeldivad ja toidulauale päriselt jõuavad.

Ideed ja katsetused viisid aina uute avastusteni.
Esimesed toidumessid, esimesed julged kiitused, esimesed „kas teil e-pood ka on?“ küsimused. Treppoja Sahvrist sai tasapisi midagi palju enamat kui lihtsalt pere sahver – see sai kohaks, kust leiab koduse maitse julgelt vürtsitatud kujul.
Tänaseks on riiulitel üle kahekümne erineva kastme ja moosi, mis rõõmustavad nii vürtsisõpru kui ka magusaarmastajaid. Tooted jõuavad nii linnakorteritesse kui maamajade köökidesse, kohvikulaudadele ja kingipakkidesse. Ja kõige olulisem – nad valmivad ikka veel samamoodi nagu alguses: algusesest lõpuni käsitsi ja suure hoolega, sest maitse loeb ja maitse läheb korda.
Meie lugu on märkamatult kestnud juba üle 10 aasta – ja kui Sina oled seda siin lugemas,
siis oled Sa nüüd osa sellest.
Tere tulemast Sahvrisse, kus igal purgil on lugu ja igal maitsel on iseloom!
Age ja Tõnis


Sahvri Raamat
Menu kirjastuse Sahvri sarjast ilmus 2014. aasta suvel meie esimene oma tehtud kokaraamat "Hoidised. Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine...".

Retseptide soovitusi oleme lisanud ka oma blogisse ning e-poes toodete juurde, et saaksite inspiratsiooni ja tuua natuke vürtsi igasse päeva!
Julget katsetamist ja häid maitseelamusi!


Sahvri Raamat
Menu kirjastuse Sahvri sarjast ilmus 2014. aasta suvel meie esimene oma tehtud kokaraamat "Hoidised. Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine...".

Retseptide soovitusi oleme ka lisanud oma blogisse ning e-poes toodete juurde, et saaksite inspiratsiooni ja natuke vürtsi igasse päeva tuua!