Värske, roheline, lõhnav, päikseline – kõlab nagu kevad, maitseb nagu üks imehea apelsini salat.
- hiina kapsast või muud omale meelepärast rohelist
- tomatit
- apelsini
- päevalilleseemneid
Kastmeks:
- Treppoja Sahvri Tšillist apelsinikastet
- maitsestamata jogurtit
- soola
Pese, puhasta kapsas või muu roheline ning haki või rebi sobivad tükid. Pese tomat ja lõika suupärasteks tükkideks. Fileeri apelsin ja lõika samasugused tükid. Apelsini fileerimiseks lõika hästi terava noaga apelsini viljaliha naha seest välja. Kuumal kuival pannil rösti päevalilleseemneid ning lisa salatile.
Kastme valmistamiseks sega omavahel tšilline apelsinikaste ja jogurt ning vajadusel maitsesta soolaga. Vala kaste salatile ning serveeri ja naudi kohe!