Põhi:
- 120g Digestive küpsiseid
- 50g sulavõid
Purusta küpsised peeneks. Sega sulavõiga. Hoia tund aega külmkapis. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Kasutasin 18cm läbimõõduga vormi.
Täidis:
- 400g toasooja toorjuustu
- 2 toasooja muna
- 0,5dl suhkrut
- 1dl Treppoja Sahvri särtsakat Põldmarja moosi ingveriga
Sega omavahel munad ja suhkur. Lisa toorjuust. Vala segu eelküpsetatud põhjale. Tilguta täidise peale maiust, sega noaotsaga kergelt läbi et tekiks kerge muster. Küpseta 175 kraadi juures 20 minutit kuni kook kergelt veel võbiseb. Tõsta ahjust välja, lase 20 minutit jahtuda.
Kate:
- 200g hapukoort
- 1spl suhkrut
Sega omavahel suhkur ja hapukoor. Vala koogile. Küpseta 200 kraadi juures 5 minutit kuni segu on natuke tahkunud. Lase täielikult jahtuda.
Kaunistus:
- 2dl Treppoja Sahvri särtsakat Põldmarja moosi ingveriga
Enne serveerimist vala maius koogile. Serveeri värskete põldmarjade või värske mündiga.